Jet Autospuiterij

Diensten

Autoschade

Spuitwerk

Restauratie

Autoschade bij Jet Autospuiterij

Autoschade is een vak apart. Uitdeuken, plaatdelen vervangen, het correct demonteren. Al deze handelingen vereisen vakmanschap. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij uw autoschade vakkundig repareren. Heeft u schade aan uw auto waar u al een tijd mee zit? Dan bent u bij Jet Autospuiterij aan het juiste adres. In de regio Hoorn zijn wij het beste adres voor al uw autoschade. Onze  passie staat garant voor een mooi eindresultaat. Bij Jet Autospuiterij zorgen wij ervoor dat uw auto weer in goede staat is en u weer veilig de weg op kunt.

 

Spuitwerk bij Jet Autospuiterij

Bij Jet Autospuiterij kunt u In plaats van uw auto ook uw boot of motor van een nieuwe lak voorzien. Wij zijn gespecialiseerd in het gebruik van uniekleur- tot parelmoer lakken. Ook voor de reconditioning van uw lakken kunt u bij ons terecht. Het gebruik van topkwaliteit lakken is voor ons de normaalste zaak. Waaronder milieuvriendelijke water gedragen lakken, met een goede weerstand tegen steenslag, chemische- en weersinvloeden. Op de lak geven wij een garantie van 36 maanden. Jet Autospuiterij heeft al vele klanten geholpen in de omgeving Hoorn. Onze werkplaats is altijd ordelijk en opgeruimd. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in ons werkplaats. 

Restauratiewerk bij Jet Autospuiterij

Het renoveren van oldtimers is onze specialiteit en doen wij echt met liefde. Uw klassieker is bij ons in vertrouwde handen. Mocht u een restauratie overwegen, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Interesse in een van onze diensten?

Wilt u meer weten over onze diensten, of wilt u een offerte aanvragen? Laat het ons weten.